Leírás
Remek konyhai kiegészítő, minden főzni szerető embernek!
A használata nagyon egyszerű. Készítsen el egy finom és ízletes pácot, majd töltse be a 90 ml tartályba. Válassza ki, hogy melyik az ízlésének és a választott húsnak megfelelő adagolás, majd helyezze a terméket a húsra és nyomja bele a pácot a fecskendő segítségével.
Minden húshoz használhatja, legyen az egy egész csirke, hal, de akár egy szép szelet steak is.
A húsba való beszúrás mélységét 2 féleképpen szabályozhatja.
A tűk a nyomás hatására egy úgynevezett hőcsatornát hoznak létre, melyek segítenek abban, hogy a hús minden része egyformán és egyszerre készüljön el. A hő mindenhol egyformán éri az ételt, így ez az elkészítés idejét is lerövidíti.
A tartályon jól látható, hogy mekkora mennyiséget fecskendezett be az adott húsba, így minden szeletet egyformán ízesíthet.
Tisztítása rendkívül egyszerű, szerelje szét a képen látható módon és tisztítsa meg minden tartozékát bő víz alatt.