google-site-verification: google95dbe52848b432b6.html

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
Ár:
95.000 Ft
86.000 Ft (67.717 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9.000 Ft
Kedvezmény: 9%

Deutsche Stahl 7 az 1-ben Multiszerszám több fejjel - Csavarhúzó, sarokcsiszoló , láncfűrész , légszivattyú és egyebek

Ár:
95.000 Ft
86.000 Ft (67.717 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9.000 Ft
Kedvezmény: 9%
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. július 17.
A KOMPAKT ÉS ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁSNAK köszönhetően könnyen kezelhető és hosszú távon kényelmes használatot nyújt.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Deutsche Stahl akkus fúró-csavarozó és töltő a fejlett reteszelő funkciót használja és rögzíti, hogy a tápegységet és a többi tartozékot teljesen szilárdan, rázkódás nélkül összekapcsolják, hatékonyan javítva a munka hatékonyságát.

A felszerelt szorítópofa növelheti a súrlódást a használat során, könnyen szabályozhatja a vágási pozíciót és hatékony biztonsági garanciát nyújt a felhasználók számára.

HATÉKONY MOTOR ÉS GYORS CSATLAKOZTATÁSI RENDSZER

Ez az elektromos kéziszerszám-kombinációs készlet nagy teljesítményű, 24 V-os MAX 755 motorral van felszerelve, kiváló teljesítménnyel. A Quick Connect System lehetővé teszi a fejek gyors és egyszerű cseréjét a projektek gyorsabb befejezése érdekében.

PÉNZTAKARÉKOS ÉS KOMPAKT TERVEZÉS

A fúróval ellátott szerszámkészlet olcsóbb és több helyet takarít meg a házban, mint a speciális fúrókészlettel ellátott szerszámok. Az akkus szerszámkészlet és tárolótáska kompakt kialakítása sokkal kevesebb helyet foglal, mintha 4 speciális szerszámmal rendelkezne.


KÉT SEBESSÉGES FUNKCIÓ ÉS MEGENGEDETT SZÉTSZERELÉS

Az elektromos fúrórendszer sebességváltója 1450 MAX fordulatszámmal rendelkezik a fúrási és rögzítési alkalmazások sebességéhez, és használat után az összes forgó alkatrészt eltávolíthatja, ez a fúró könnyen kezelhető egy személy által, és nagyon kevés időt vesz igénybe az előkészítés. Sokszor használható.

Széles alkalmazás

Az akkus fúró-fúrókészlet költséghatékony és nagy teljesítményű, sokféle alkalmazás elvégzésére alkalmas. bútorok összeszerelése vagy javítása, csavarok meghúzása és sok más barkács és kézműves projekt. A munkája hatékonyabbá és könnyebbé válik.

Tartozékok:

 • Gép test
 • Smag csavarkulcs
 • fúró
 • Csavarfúró
 • Fűrész
 • Láncfűrész
 • Sarokcsiszoló
 • Légpumpa
 • 2 x 24 V-os aku
 • 4 x anyacsavar
 • Gyors töltő
 • Koffer

Erős teljesítmény
Erőteljes 24V MAX 755 motor a barkácsolási tevékenységek elvégzéséhez szükséges teljesítményhez, hatásfoka 40%-kal magasabb, mint az 550-es motoré.

Szuper nyomaték
Ennek a többszerszámos készletnek egy erőteljes felépítésű 24 V Max motorja van, amely 195 Lbf.in (40 Nm) maximális nyomatékot ad le, így szükség esetén pontosabb nyomatékbeállítást tesz lehetővé.

Reteszelő funkció
A továbbfejlesztett reteszelő funkcióval és szorítóbilincssel rendelkező elektromos fúrógép rázkódás nélkül csatlakoztatja a tápegységet és a többi tartozékot.

Fúrócsatlakozás
24 V Az állítható tengelykapcsoló-beállítások biztosítják a megfelelő nyomaték beállítást, hogy csökkentsék a repedések és a csavarok túlhúzásának esélyét. Robusztus kényelmes fogantyú a könnyű használat érdekében barkácsprojektek során.

Dugattyús fűrészfeltét
A nagy teljesítményű, sokoldalú dugattyús fűrész gyors és hatékony vágást biztosít bármilyen alkalmazási területen, és páratlan teljesítményt kínál a kategóriájában. A kirakós fűrész ideális eszköz minden lakástulajdonos számára, például bontási munkákhoz, fametszéshez vagy kisebb ház körüli projektek befejezéséhez.

A Deutsche Stahlról:

A Deutsche Stahl a lítium-ion szerszámok professzionális gyártója, amely integrálja az innovatív kutatás-fejlesztést, gyártást és marketinget. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy professzionalizmust, megbízhatóságot, magas minőséget és nagy hatékonyságot biztosítsunk ügyfeleinknek, hogy egyedi élményt és értéket biztosítsunk ügyfeleinknek a folyamatos innováció révén.

Videó használati utasítás