google-site-verification: google95dbe52848b432b6.html

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
Ár:
2.600 Ft
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 610 Ft
Kedvezmény: 23%

Clear TV Premium HD 4K-s digitális mini antenna

Ár:
2.600 Ft
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 610 Ft
Kedvezmény: 23%
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. április 17.
Miért költene pénzt kábel- és műholdas csatornákra, ha ingyenesen is nézheti a 4K-s televíziós műsorokat?
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Miért költene pénzt kábel- és műholdas csatornákra, ha ingyenesen is nézheti a 4K-s televíziós műsorokat? Csak kapcsolja be a Clear TV Premium készüléket, és azonnal ingyenesen megkapja a helyi híreket és időjárást, sporteseményeket, sőt 4K műsorokat és még sok minden mást. 

Csak ragassza a Clear TV-antennát egy ablakba vagy a normál vagy síkképernyős TV-készülék hátuljára, hogy megkerülje a kábelt vagy a műholdat, és a hálózati és 4K-sugárzott műsorokat közvetlenül a televíziójához hozza.

4K ELŐNYEI: KÉPMINŐSÉG

A digitális OTA jelek tisztább képet nyújtanak, mint az analógok, mivel a műsorszolgáltatók több információt tudnak beilleszteni. Dióhéjban a 4K (gyakran Ultra HD-nek vagy UHD-nek is nevezik) hasonló, mivel a jele több adatot tartalmaz - négyszer annyival pontosabb mint az 1080p HD felbontás, ezáltal világosabb, élesebb képet teremt.

Ha tökéletes vizuális élményt szeretne, a Clear TV Premium HD antenna fogadásához szüksége lesz egy 4K képernyőre, amely képes a tartalom megjelenítésére.

Fogadott jelek: helyi HDTV

Méret:13 cm x 4cm

Az OTA digitális antennák nem teszik lehetővé a kizárólag műholdas vagy kábeltelevíziós csatornák megtekintését. Ezt csak előfizetéssel lehet megszerezni. A beltéri antenna által vett jelminőség nagyban változhat  a sugárzó tornyoktól való távolságtól, valamint a torony és az antenna közti tárgyaktól (hegyek, épületek, falak stb.).