google-site-verification: google95dbe52848b432b6.html

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
Ár:
2.000 Ft
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 410 Ft
Kedvezmény: 21%

Ajtó alá huzatmentesítő. Állítható tömítőszalag - MS-837

Ár:
2.000 Ft
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 410 Ft
Kedvezmény: 21%
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.
Nyílászárók tömítésére.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az ajtóütköző ideális az ajtók alatti rések bezárására. Tökéletesen lezár minden rést a külső/belső ajtókon, ablakpárkányokon, garázsokon, pincéken, ágyakon, kanapékon és gardróbszekrényeken.

Széleskörű felhasználási terület: Az ajtó alatti huzatszűrő keskeny ajtókra vágható. Széles körben használják keret nélküli tolóajtókban, üvegajtókban, tolóajtókban, faajtókban, szekrényekben, gardróbszekrényekben, egyéb bútorokban és más típusú ajtókban és ablakokban.

Könnyen használható: A huzatgátló könnyen siklik a szőnyegen, fán, csempén, linóleumon és egyebeken anélkül, hogy megakadna a padló felületén. Csak csúsztassa a rudat az ajtó alá, vágja méretre.

   

Vastag habszerkezet: Az ajtópadló tömítőcsíkja vastag habszerkezettel rendelkezik, amely elnyomja a zajt, és csendes és kényelmes környezetet teremt a jobb alvásminőség vagy a munka hatékonysága érdekében.

Megakadályozza a kültéri levegő keringését: Az ajtó alatti tömítés szigeteli az ajtókat és ablakokat, és blokkolja a kültéri levegő keringését, így télen melegen, nyáron hűvösen tartja a helyiséget. Ezenkívül megakadályozza, hogy az esővíz bejusson otthonába.

Töltet: hab Hosszúság: 85 cm