Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
Ár:
19.500 Ft
15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.000 Ft
Kedvezmény: 21%

Solar Deck Lights kültéri dekorációs vízálló lámpa otthonra, kertbe, lépcsőre, teraszra. Téglalap forma - 6 db - MS-805

Ár:
19.500 Ft
15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 4.000 Ft
Kedvezmény: 21%
Szállítási díj: 1.540 Ft
Várható szállítás: 2023. március 29.
Teremtsen kellemes hangulatot kertjének, teraszának, kerítésének, tornácának, lépcsőjének és korlátjának.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Használható ünnepi célokra, vagy szórakoztató kerti dekorációként! 

 Ez a kerti/utcai napelemes LED lámpa két fő világítási móddal rendelkezik: 1. Meleg fehér fény mód – Napi világítási célokra alkalmas. 2. Színváltó fénymód – A világítás akár hét különböző színben is változhat. A belső gombok segítségével egyszerűen válthat a két világítási mód között.

  

 Ez a napelemes utcai lámpa/lépcsőlámpa nagyobb, amorf szilíciumból készült napelemmel rendelkezik, amely segít a napfény akár 20%-ának elektromos energiává alakításában. A napelemes kültéri lámpák sötétben vagy éjszaka automatikusan kigyulladnak, nappal pedig automatikusan kikapcsolnak. (Töltés közben tegye a kapcsolót „ON” állásba.) Teljes töltési idő: 6-8 óra, üzemidő: 2 nap (teljesen feltöltött állapotban).

  

Ezek a napelemes kerti lámpák IP65 vízálló kialakításúak, és tartós, nagy teherbírású ABC + akril anyagból készültek. A napelemes kerti kültéri vízálló kialakításnak és a rendkívül tartós anyagnak köszönhetően képes alkalmazkodni a különböző időjárási körülményekhez, például esőhez vagy hóhoz, és sikeresen fenntartja a normál működést.

  

Vezeték nélküli, elemmentes, így nincs szükség külső áramforrásra. Nagyon egyszerű telepítési folyamattal rendelkezik, amely kevesebb mint egy percet vesz igénybe. Mellékelt csavarokkal rögzíthető bármilyen élre vagy sík felületre.

Ezek a lámpák különféle célokra használhatók, mint például a lépcsőház világítása, vészvilágítása, erkélydekorációként, szökőkút megvilágításra a kertben, vagy az otthoni kapuhoz stb.

Csomag tartalma:

6 db solár lámpa