google-site-verification: google95dbe52848b432b6.html

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
Ár:
5.200 Ft
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.010 Ft
Kedvezmény: 19%

Praktikus háló a csomagtartóba - 170x110 cm, rugalmas poggyászvédő szett - MS-852

Ár:
5.200 Ft
4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.010 Ft
Kedvezmény: 19%
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2024. július 17.
Az áruk és tárgyak megfelelő rögzítése a csomagtartóban nemcsak a személyek magas szintű biztonságát garantálja.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Termékleírás:

A csomagtér háló nélkülözhetetlen kellék, amely segít rendben tartani autóját. Garantálja a jármű felszereléséhez tartozó dolgok biztonságos szállítását, valamint segít a mindennapi vásárlások vagy egyéb, a csomagtartóban szabadon tárolható dolgok hatékony szállításában. A háló mérete és rugalmassága eleve meghatározza minden olyan autónál, amelynek van csomagtartója, amely lehetővé teszi az áruszállítást. A háló szintetikus szálakból készült, így tartós és ellenáll a feszültségnek és feszültségnek.

    

Az egyes hurkok összefonódtak egymással, ami megakadályozza, hogy elmozduljanak, vagy bármilyen másfajta deformációt hozzon létre. A fűzőlyukak mindig azonos méretűek maradnak, és a helyükön tartják a benne lévő tárgyakat. A rugalmas zsinór végigfut a háló szélén, aminek köszönhetően megfelelően megfeszíti a teljes terhet. A háló a csomagtér aljára és annak oldalaira is felszerelhető. Manapság szinte minden autóban vannak speciális bilincsek az ilyen típusú hálózatok rögzítésére. Ha a jármű nincs felszerelve ezekkel, használhatja a készlet részét képező tartókonzolokat

   

A termék jellemzői:

SZÉLES ALKALMAZÁS – a háló bármilyen típusú autóhoz alkalmas, amelynek csomagtartója különböző típusú tárgyak szállítását teszi lehetővé; felszerelhető nyomóhálónak vagy akasztós táskának vagy táskának.

RUGALMAS – a teljes hálót körülölelő rögzítő zsinór és maga a háló is nyújtható, így az egész egyedi kívánság szerint rögzíthető, valamint nagyobb tárgyak is tárolhatók benne.

TARTÓS – a háló szintetikus anyagokból készült; a hálókötél szövése nagyon sűrű, és az egyes hálók egyes szálak összefonásával kapcsolódnak egymáshoz; a rugalmas, gumi zsinór garantálja a tárgyak adott helyen való tartós és biztos rögzítését, rögzítését.

ÖSSZESZERELŐ KÉSZLET – a készlet csavaros tartókonzolokat tartalmaz, mellyel olyan autók csomagtartóját is fel lehet készíteni, amelyekben alapesetben nincs speciális horog a háló rögzítéséhez. A fogantyúk kétoldalas ragasztószalagra rögzíthetők, vagy csavarokkal rögzíthetők.

Csomag tartalma:

  • Háló

  • 4 tartókonzol

  • 4 csavar kapcsokkal