Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
Ár:
4.300 Ft
3.390 Ft (2.669 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 910 Ft
Kedvezmény: 21%

Mozgásérzékelős öntapadós világítás, USB-vel és 6 leddel - MS-578

Ár:
4.300 Ft
3.390 Ft (2.669 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 910 Ft
Kedvezmény: 21%
Szállítási díj: 1.540 Ft
Várható szállítás: 2023. május 31.
Fény csak akkor és csak ott, ahol Te szeretnéd!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Néhány másodperc alatt a Motion Brite mozgásérzékelős lámpát bárhol elhelyezheted, ahol extra világítást szeretnél, kábelezés vagy kapcsolók nélkül.

Legyen az bejáró, szekrény, fürdőszoba, konyha, lépcső, pince, padlás vagy garázs, a termék mindenhol akkor világít, amikor szükség van rá!

A videó csak illusztráció!

A beépített mozgásérzékelős lámpa ideális és kényelmes választás olyan helyekre, ahol gyakori rövid idejű működésre van szükség, vagy nehézkes volna felkapcsolnod a világítást, mert éppen tele van a kezed, vagy kicsi a hely egy kapcsolónak.

Automatikusan bekapcsol, ha mozgást érzékel, és kikapcsol, miután megszűnt a mozgás. Ezzel nemcsak elfelejthetjük a felkapcsolva hagyott lámpákat, hanem energiát is megtakaríthatunk azzal, hogy a mozgásérzékelővel összekapcsolt világítótest csak a szükséges ideig működik. 

Az automatikus világítás gyakorlatilag bármilyen felületre tapad és nem melegszik a korszerű LED technológiának köszönhetően. Mivel könnyű és kompakt, hordozhatod magaddal, akár egy zseblámpát, és ha szükség van a kezeidre, csak tapaszd fel! 

A mozgásérzékelős lámpa biztonságtechnikai szempontból is előnyös lehet, ugyanis a lámpa felkapcsolása elriaszthatja a betörőket.

Próbáld ki Te is ezt a praktikus fényforrást! 

    

Tulajdonságok:

- Könnyen telepíthető bárhol,

- USB-vel tölthető,

- Öntapadós hátoldallal rögzíthető, 

- 15 cm hosszú, ebből 10.5 cm fényforrás,

- 6 LED fény.