Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
ro
Ár:
54.900 Ft
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 27.910 Ft
Kedvezmény: 51%

Infrás lábmasszírozó készülék - Német gyártmány

Ár:
54.900 Ft
26.990 Ft (21.252 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 27.910 Ft
Kedvezmény: 51%
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2021. február 26.
A vörös-fény masszázskészülék számos problémán segíthet!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

vörös-fény masszázskészülék számos problémán segíthet, javíthatja a vérkeringést, kapcsolatosan a mai tudomány és a hagyományos kínai egészségügy között.  

A készülék fő tulajdonságai:

- magas munkafrekvencia,
- erős mágnesesség,
- meleg-funkció 
- gyors gyógyító hatással lehet 

Ez a technikailag magas szinten kifejlesztett készüléket egy mikro-computer vezérli.
 Minden funkció megjelenik a digitális kijelzőn. 
Kezelése egyszerű és megbízható.
  

A készülék magas frekvenciás spirál-vibrációt bocsát ki, mely bizonyos sejtek védekezőképességét, illetve a vörös vértestek képzését elősegítheti, így növelheti a szervezet immunitását is.


HATÁSMECHANIZMUS
Egy régi közmondás szerint a lábak hamarabb öregszenek, mint gazdáik, ezért az egészség megőrzésnek is a lábakkal kell kezdődnie.

Az emberiség évszázadokon át megfigyelésekkel és kísérletekkel törekedett nagy tapasztalatszerzésre és tudásra az egészségmegőrzés területén.
A ching és lo törvénye szerint, mely a tradicionális kínai orvoslásból ered, (e szerint az emberi testben 12 ching és lo van, ebből 6 a lábakban) és a mai vizsgálatok szerint vitathatatlan az egész test és a lábak kapcsolata.
Megállapították, hogy bizonyos láb zónák egyes emberi szervnek felelnek meg. Ezeknek a zónáknak a stimulálása tisztítóan és gyógyítóan hathat az egész szervezetre.

A talpmasszázs alatt 7000 ideg van stimulálva, mely ellazítja az idegeket és csökkenti az idegrendszer által létrehozott idegfeszültséget. Ennek köszönhetően helyreállhat az emberi test minden szervében az egyensúly és a harmónia.

A sejtek aktivitása racionális lesz. Ennek az eljárásnak köszönhetően kisebb panaszok a hagyományos orvoslás bevetése nélkül leküzdhetőek lehetnek.

 

A masszázsnak köszönhetően és a ching- és lo-féle emberi szervezet-ábrázolásnak, ha energiát adunk át és a véredényekről és idegekről gondoskodunk, a belső szervek működését stimulálni lehet és megtarthatjuk az egyensúlyt. A masszázskészülék segíthet a vitalitást és a vérkeringést jó állapotban tartani, leküzdheti az izomfájdalmakat, javíthatja az izületeket, az anyagcserét, energiát termel, erősítheti az immunrendszert és pozitív befolyással lehet az egészségre és az élettartamra.


A készülék főleg lábmasszázsra használatos, de masszírozhatjuk a nyakat, csípőt, hátat, hasat, combot vagy a karokat is.
A masszázs egy hatékony gyógyítási mód, mely a hagyományos kínai orvoslásból ered, és gyakran alkalmazásra kerül a mai egészségügyben. A masszázs szabályozza az izületek működését, a vérkeringést, szabályozza a bélműködést, garantálja a szervezet egyensúlyát és ezzel növeli az immunitást.

Köszönhetően a masszázspontoknak a készülék meggyorsíthatja a vérkeringést és megnyitja a véredényeket, mely az anyagcserét szabályozza és csökkentheti a megbetegedések veszélyét egyes betegségeknél. Ezen kívül javítja a bőr rugalmasságát is.

A készülék ideális fájó derék vagy hát masszázsára, különösen olyan személyeknél, akik ülve vagy állva dolgoznak, melynek következménye gyakran helytelen testtartás és az idegrendszer nem helyes működése.

A masszázs ezzel a készülékkel helyreállíthatja  a szervezet természetes egyensúlyállapotát.


Nincs még ötlete, hogy mivel lepje meg családtagjait, 
barátait vagy ismerőseit? 
Gondoljon a legfontosabbra, szerettei és önmaga egészségére!