Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Igen
Menü
hu
ro
Ár:
5.185 Ft
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.195 Ft
Kedvezmény: 23%

Fogsor-Snap On Smile kozmetikai termék

Ár:
5.185 Ft
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.195 Ft
Kedvezmény: 23%
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. szeptember 20.
Úgy tervezték, hogy olyan legyen, mint egy természetes fogsor!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Snap-On Smile egy izgalmas, új fogászati ​​eszköz, amely tökéletes mosolyt ad az orvosi kezelések költségeinek töredékéért! Exkluzív kialakítása rugalmas, nagyon erős, és a saját természetes fogai fölé tapad, az azonnali gyönyörű mosolyért!

Nincs szükség drága és fájdalmas fogászati kezelésekre!A Snap-On Smile egy makulátlan, szabályos fogsor, melyet az eredeti fogakra lehet felhelyezni. A Snap-on Smile nem terjed ki az ínyre, csak a fogakat takarja, így természetesnek tűnik. A Snap-On Smile könnyen eltávolítható, kiváló lehetőség a nem-invazív, ideiglenes és megfizethető kozmetikai fogtakarásra.Különleges alkalmakra, például esküvőkre vagy állásinterjúkra alkalmas, mielőtt drágább és tartósabb kozmetikai fogászati eljárásokhoz fordulna, így szája megszokhatja a fogsor érzését. A fogsor kényelmes, egész nap viselhető, akár evés közben is.

Tökéletes megoldás az elszíneződött, görbe vagy hiányzó fogak lefedésére, azonnal, a tartósabb kezelések költségvetésének csak töredékével. Úgy tervezték, hogy olyan legyen, mint egy természetes fogsor.Megfelelően és kényelmesen illeszkednek a saját fogaihoz. A Snap-On Smile nem károsítja a természetes fogakat.

Röviden, a Snap on Smile egy egyszerű, megfizethető és egyszerű módja annak, hogy tökéletes legyen a mosolya!Bár az étkezéshez használható, hogy megnövelje a hosszú élettartamot, javasoljuk, hogy távolítsa el előtte.

A termék használata nem javasolt, amennyiben:

  • ötnél több hiányzó foga van felül,
  • súlyos keresztharapása van,
  • ínyvérzése van,
  • nyílt sebe van,
  • jelenleg fogászati vagy fogszabályozási kezelés alatt áll. 

Használata:

Első lépésként helyezze a viszkóz műanyagot forró vízbe, hogy lágy legyen.

Másodszor, tegye a puha viszkóz műanyagot a fogaira, és alakítsa ki a formát, hogy teljesen rásimuljon azokra. Ezután hűtse le, majd helyezze a fogaira. Ne használjon fogsor ragasztót.


Mivel a termék higiéniai eszköz, a 45/2014. (II.26.) kormányrendelet alapján a csomagolás felbontása után higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termék.